ALBUME TATUAJE, MODELE SI DESENE

Iti doresti un tatuaj dar nu ai o idee exacta sau nu esti sigur ca e ceea ce vrei tu? Tatuajele au devenit foarte populare in ultimul timp si sunt atat de multe idei, foarte multi dintre noi ramanem blocati cand vrem sa ne facem un  tatuaj dar nu stim ce anume. Cred ca unul dintre factorii ce ne influenteaza este gandul ca acesta este permanent si-l vom purta toata viata. De multe ori, eu unul, gaseam o multime de tatuaje care imi placeau dar gandul ca acesta este permanent, ma facea de multe ori sa-mi schimb ideia si sa reiau cautarea.TATUAJE TRIBAL, TRIBAL SAMOAN, tatuaje tradiditionale japoneze, in stil Horimono idei tatuaje colorate tatuaje ingeri, modele arhangheli, tatuaje cruci, tatuaje flori, cateva idei tatuaje fluturi, tatuaje fluturasi,
tatuaje alb negru, tatuaje egyptene si tatuaje cu faraoni tatuaje animale, salbatice


Altii au o idee sau un plan dur cu ceea ce vor, dar unii nu pot gasi nici un material sursa(site) bun sau un flash care se potriveste cu ceea ce isi doresc. Sunt clienti care au petrecut luni de zile in cautarea unui tatuaj sau desen anume. De multe ori te uti prin toate site-urile flash si nu poti gasi ceea ce cauti pentru tine. Aceasta prezinta o problema uriasa, ajungi sa pirzi o multime de timp si creaza si o senzatie de frustrat. Cu toate acestea, exista cateva modalitati simple in jurul acestei probleme.

In primul rand, cand iti alegi un tatuaj te gandesti care sunt lucrurile, obiceiurile, animalele etc care iti plac. Nu te duci sa-ti faci un tatuaj doar pentru ca ai vazut pe cineva cu unul si ai crezut ca el sau ea era cool. Un tatuaj va fi cu tine pentru totdeauna de aceea ar trebui sa fie ceva ce este al tau, nu ceva din exterior cu care tu nu ai nici o treaba, pentru ca cu trecerea timpului nu va mai insemna nimic pentru tine. Sa nu faci prostia de a merge sa-ti faci un tatuaj cu un prieten, de multe ori iti amesteca ideile cu ale lui si de fapt s-ar putea sa obtii un lucru care ii place mai mult lui decat tie. Tatuajele sunt permanente si, prin urmare, ar trebui sa mentioneze ceva despre tine si ceea ce iti place tie. Prin urmare gandindu-te la ceea ce iti place tie si la ceea ce te reprezinta cu adevarat pe tine  sunt susceptibile de a veni cu idei mari. De exemplu, mie imi place sa fiu in aer liber si natura imi plac tatuajele cu stele si teme ce tine de "natura" frunze, livezi inflorite, etc. Imi place, de asemenea, o multime de desene sau modele native americane si japoneze traditionale. Sotia mea are in plan de a obtine o ramura de cires plina de flori pe spate. De aici se vede ca avem ceva in comun ii place natura. Aceste flori in traditia japoneza simbolizeaza o noua viata, sau chiar reanoire a vietii. Deci tatuajul nu trebuie sa multumeasca pe altcineva decat pe noi insine.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii